OM OSS

På PoosterWall brinner vi för att erbjuda högkvalitativa posters och ramar till ett överkomligt pris. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen genom att erbjuda enkel hantering och snabb leverans. Vår passion för konst och inredning driver oss att ständigt utöka vårt sortiment med nya och spännande posters och ramar. Vi är stolta över att vara baserade i Sverige och jobba tillsammans med kreativa konstnärer från hela världen. Tack för att du väljer PoosterWall för att skapa din unika tavelvägg!

Upptäck vår passion för konst med högkvalitativa posters och ramar. Vi på PoosterWall är stolta över att erbjuda unika och trendiga designs som passar alla inredningsstilar. Välkommen till vår värld av konst!

Vi är en källa för inspiration och kreativitet

Välkommen till PoosterWall, din destination för högkvalitativa posters och ramar. Vi brinner för att erbjuda posters som skapats med kärlek och passion av konstnärer runt om i världen. Vi tror att konsten ska vara tillgänglig för alla och vårt mål är att erbjuda prisvärda posters som förhöjer din heminredning.

Vi har ett brett utbud av posters i olika stilar och teman, från naturmotiv till abstrakta illustrationer. Våra affischer trycks på premiumpapper med matt ytfinish för att säkerställa en hög kvalitet på bildåtergivningen och hållbarhet över tid. Vi erbjuder även ramar av hög kvalitet som är enkla att hantera och hänga upp på väggen.

Vi är baserade i Jönköping, Sverige, där vi strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga köpupplevelsen genom enkel och snabb leverans samt en utmärkt kundservice. Följ oss på sociala medier för att ta del av våra senaste nyheter, erbjudanden och tävlingar.

Tack för att du väljer PoosterWall, vi ser fram emot att få vara en del av din inredningsresa!