OM OSS

På PoosterWall brenner vi for å tilby høykvalitets plakater og rammer til en overkommelig pris. Vi streber etter å gi våre kunder den beste opplevelsen ved å tilby enkel håndtering og rask levering. Vår lidenskap for kunst og innredning driver oss til stadig å utvide vårt sortiment med nye og spennende plakater og rammer. Vi er stolte av å være basert i Sverige og jobbe sammen med kreative kunstnere fra hele verden. Takk for at du velger PoosterWall for å skape din unike bildevegg!

Oppdag vår lidenskap for kunst med høykvalitets plakater og rammer. Vi på PoosterWall er stolte over å tilby unike og trendy design som passer alle innredningsstiler. Velkommen til vår verden av kunst!

Vi är en källa för inspiration och kreativitet

Välkommen till PoosterWall, din destination för högkvalitativa posters och ramar. Vi brinner för att erbjuda posters som skapats med kärlek och passion av konstnärer runt om i världen. Vi tror att konsten ska vara tillgänglig för alla och vårt mål är att erbjuda prisvärda posters som förhöjer din heminredning.

Vi har ett brett utbud av posters i olika stilar och teman, från naturmotiv till abstrakta illustrationer. Våra affischer trycks på premiumpapper med matt ytfinish för att säkerställa en hög kvalitet på bildåtergivningen och hållbarhet över tid. Vi erbjuder även ramar av hög kvalitet som är enkla att hantera och hänga upp på väggen.

Vi är baserade i Jönköping, Sverige, där vi strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga köpupplevelsen genom enkel och snabb leverans samt en utmärkt kundservice. Följ oss på sociala medier för att ta del av våra senaste nyheter, erbjudanden och tävlingar.

Tack för att du väljer PoosterWall, vi ser fram emot att få vara en del av din inredningsresa!