VÅRE PRODUKTER

Vi på PoosterWall streber etter å tilby produkter av høy kvalitet med fokus på bærekraft og ansvarlig produksjon. Sammen med våre nøye utvalgte leverandører jobber vi kontinuerlig for å forbedre kvaliteten og levetiden på våre produkter. Vi er stolte over å være et FSC®-sertifisert selskap, noe som betyr at treverket som brukes i våre produkter kommer fra ansvarlig forvaltede og bærekraftige skoger.

Vi tilbyr produkter av høy kvalitet med fokus på bærekraft og ansvarlig produksjon. Våre plakater trykkes på FSC®-sertifisert papir med aldersbestandighet og matt finish. Våre håndlagde tre- og metallrammer er tilgjengelige i mange størrelser og har transparent akrylglass. Vi tilbyr også stilfulle plakathengere og tilbehør, alle FSC®-sertifiserte. Vi oppfordrer til resirkulering av våre produkter for å bidra til et mer bærekraftig forbruk og en bedre fremtid for planeten vår.

Posters

Våra posters är tryckta på 200g/m2 obestruket premiumpapper med åldersbeständighet och en matt yta utan glans, vilket ger en exklusiv känsla. Vi trycker våra posters i Sverige och använder endast FSC®-certifierat papper, vilket innebär att träet som används kommer från ansvarsfullt skötta skogar. Vårt tryckförfarande följer strikta EU-förordningar, och vi använder 100% veganskt bläck.

Ramar

Våra handgjorda trä- och metallramar är designade för att passa alla inredningsstilar och finns i många storlekar, från små fotografsramar till stora statement-ramar. Alla våra ramar är FSC®-certifierade, vilket innebär att träet som används kommer från ansvarsfullt skötta och hållbara skogar. Dessutom har våra ramar ett transparent akrylglas som både är lättviktigt och splitterfritt.

Canvas

Våra canvastavlor är ett perfekt sätt att ge ditt hem en modern och stilren touch. Vårt canvas är gjort av ett högkvalitativt bomullsmaterial och våra motiv är tryckta med ett vattenbaserat bläck som är både miljövänligt och luktfritt. Våra canvastavlor är monterade på en stabil träram som är gjord av FSC®-certifierat trä från ansvarsfullt skötta och hållbara skogar. Vi trycker våra canvastavlor på beställning, vilket minskar onödigt avfall och överproduktion. Canvas är också lätt att hänga upp på väggen, vilket gör det till en enkel och elegant lösning för dina väggdekorationer.

  • POSTERHÄNGARE

    Våra posterhängare är ett stilfullt alternativ för att hänga dina posters. De finns i olika längder och material, som obehandlad ek, svart- och vitmålad furu, och har magnetfästen för att hålla postern säkert på plats.

  • TILLBEHÖR

    För att ge din väggdekoration en personlig touch erbjuder vi även ett brett utbud av tillbehör, såsom passepartouter, clips, posterhängare, washitejp och tavellister. Alla våra träbaserade tillbehör är FSC®-certifierade, vilket garanterar att minst 70% av träet som används i produktionen kommer från FSC-certifierade skogar.

  • PASSEPARTOUTER

    Våra högkvalitativa passepartouter ger ditt favoritmotiv det där lilla extra! Tillverkade i Sverige, de finns i både svart och vit och är syrafria.

Återvinning

På PoosterWall lägger vi stor vikt vid att bidra till en mer hållbar och ansvarsfull konsumtion genom att uppmuntra återvinning av våra produkter. Nedan följer mer information om hur vi hanterar återvinning av papper, trä och metall.

Våra posters är tryckta på FSC®-certifierat papper, vilket innebär att träet som används kommer från ansvarsfullt skötta och hållbara skogar. När det gäller återvinning kan våra posters återvinnas till ny pappersmassa upp till sju gånger, vilket minskar behovet av att använda nytt trä för papperstillverkning och därmed bidrar till en mer hållbar pappersindustri.

Våra träramar är tillverkade av FSC®-certifierat trä, vilket garanterar att träet kommer från ansvarsfullt skötta och hållbara skogar. När det gäller återvinning kan träramarna, inklusive deras MDF-bakstycken, återvinnas till flis. Denna flis kan sedan användas för att skapa biobränsle, vilket är ett mer miljövänligt alternativ till fossila bränslen.

Våra metallramar är tillverkade av aluminium, vilket är ett lätthanterligt och återvinningsbart material. När det gäller återvinning kan metallramarna smältas ner och återvinnas till nya aluminiumprodukter. Detta process kräver 95% mindre energi än att producera ny aluminium, vilket innebär en betydande energibesparing och en positiv inverkan på miljön.

Vi på PoosterWall uppmuntrar våra kunder att återanvända våra produkter och att annars återvinna dem på ett ansvarsfullt sätt. Genom att göra detta bidrar vi tillsammans till en mer hållbar och miljövänlig konsumtion och en bättre framtid för vår planet.